Ansambel bratov Šušteršič

Ustanovitelja ansambla sta brata Marko in Boris Šušteršič, ki igrata skupaj večino svojega življenja. Več kot petindvajset let skupnega muziciranja je prineslo nezlomljivo kilometrino in uigranost. Zasedba se je skozi leta spreminjala in dozorevala. Najprej sta igrala kot kitarsko-harmonikarski duet, potem trio s klarinetom, kasneje je klarinet zamenjala trobenta in pridružil se je še kontrabas. Za sabo imajo že nešteto nastopov. Posebnost skupine je, da so vsi glasbeniki na nastopih ozvočeni brezžično. Tako se vzpostavi pristnejši stik med glasbeniki in publiko.
Vso glasbo izvajajo na akustičnih instrumentih. Klavirska harmonika, kitara, trobenta (ali kahon), kontrabas in njihovi vokali zadovoljijo še tako zahtevno občinstvo. Izvajajo raznolik in pester glasbeni program. Od narodnozabavne, etno, slovenske zabavne, evergreen, hrvaške, dalmatinske, srbske, starogradske,  pa do klasične, angleške in koncertne glasbe. Vse to izvajajo v svojih unikatnih priredbah. Kljub obsežnosti programa pa je izvedba na najvišjem nivoju, saj so vsi glasbeniki profesionalci.

Skupina igra na vseh vrstah dogodkov: poroke, rojstnodnevne zabave, obletnice, proslave, kulturno-uradne prireditve, poslovni dogodki, pogrebi, koncerti ter krajevne in občinske slovesnosti. Zaradi širine repertoarja se z lahkoto prilagodijo vsem potrebam naročnikov.

Glasbeni center Šušteršič ponuja možnost najema različnih sestavov.
Za manjše družbe:
* Marko Šušteršič (solo): klavirska harmonika in vokal
* Brata Šušteršič (duo): klavirska harmonika, kitara in dva moška vokala
Za srednje velike in velike družbe:
* Ansambel bratov Šušteršič (trio): klavirska harmonika, kitara, kontrabas in trije moški vokali
* Ansambel bratov Šušteršič (kvartet): klavirska harmonika, kitara, kontrabas, trobenta (ali kahon) in štirje moški vokali

Galerija

Povpraševanje