O nas

Smo glasbeno podjetje, ki se že več kot 22 let ukvarja z glasbo. Ponujamo možnost izobraževanja na glasbenem področju, izposojo instrumentov ter glasbenih nastopov. Nosilec in ustanovitelj Glasbenega centra Šušteršič je glasbenik Marko Šušteršič.
POUČEVANJE INSTRUMENTOV
Naš cilj je mlado in staro naučiti igranja na instrumente tako, da bodo z veseljem igrali zase in za druge. Prioriteta je čim kakovostnejše izobraževanje tako na teoretskem kot na praktičnem področju glasbe. Vsak učenec lahko ob začetnem dogovoru konec leta opravlja tudi izpit v državni glasbeni šoli. Pouk izvajamo v centru Novega mesta, Straži in na domu učencev.

Poučujemo:
  • klavirsko harmoniko
  • diatonično harmoniko
  • bariton
  • synthesizer (električne klaviature)
  • bas kitaro
IZPOSOJA INSTRUMENTOV
Z izposojo instrumentov omogočamo učencem, da pričnejo z izobraževanjem kljub temu, da na začetku še nimajo lastnega instrumenta. Ponujamo klavirske harmonike, električne klaviature, bas kitare in baritone. Izposoja električnih klaviatur znaša 20 € mesečno, ostalih instrumentov 30 € mesečno.
GLASBENI NASTOPI
Delujemo v dveh žanrsko popolnoma različnih skupinah.

ANSAMBEL BRATOV ŠUŠTERŠIČ
Zasedba izvaja raznolik in pester glasbeni program. Posebnost skupine je, da vso glasbo izvaja na akustične instrumente. Klavirska harmonika, kitara, cajon (+tarabuka), kontrabas in njihovi vokali zadovoljijo še tako zahtevno občinstvo. Izvajajo narodno-zabavno, etno, slovensko zabavno, evergreene, hrvaško, dalmatinsko, starogradsko, srbsko, klasično glasbo. Kljub širini pa je izvedba vsega programa na visokem nivoju, saj so vsi glasbeniki profesionalci.
Skupina igra na vseh vrstah dogodkov: poroke, rojstnodnevne zabave, obletnice, proslave, kulturno-uradne prireditve, poslovni dogodki, pogrebi, koncerti,…
Close Menu